Business Solutions

Uw totaaloplossing in ICT

SSD Onderhoud en Bouw heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een veelzijdige businesspartner. Van de aanleg van een snel netwerk tot aan digitale werkplekken en serverbeheer.

IT is tegenwoordig niet meer weg te denken bij bedrijven. Of het nu gaat om een groot of een klein bedrijf, er wordt gebruik gemaakt van IT. In de zakelijke dienstverlening wordt dus vrijwel alles gedaan met behulp van IT. Hierbij zijn gemak, efficiëntie en veiligheid van data belangrijke thema’s. Dit kan met complete oplossingen zoals lokale servers of door gebruik te maken van office 365. Naast deze diensten leveren wij ook computers en laptops.

Graag komen wij bij u op locatie om te kijken naar de beste oplossing voor uw bedrijf.

Een greep uit de diensten die wij hiervoor aanbieden:

In de afgelopen jaren hebben wij diverse klanten mogen voorzien van een netwerkoplossing op maat. Hierbij regelen wij de installatie tijdens de bouw tot aan de configuratie van het netwerk.

Wij kunnen u voorzien van alle benodigde apparatuur voor uw zakelijke omgeving. Hierbij kunt u onder andere denken aan: computers, schermen, printers en telefoons.
Samen met onze vaste partners kunnen wij u diverse mogelijkheden bieden op het gebied van servers. U kunt hierbij denken aan serverbeheer bij u op locatie, maar ook aan managed hosting en netwerkdiensten.

Wij kunnen u ook voorzien van digitale werkplekken. Met een digitale werkplek is het mogelijk om vanaf elke locatie op elk moment te werken.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij komen graag vrijblijvend langs voor om te kijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.
Voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen of ons bereiken op het volgende telefoonnummer: +31 (0)598 23 40 60