Transportweg 11

9645 KZ, Veendam

+31 (0)598 23 40 60

Voor vragen en service

Ma - Vr: 9:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar
Open op afspraak

Cameramanagement software

Een goed werkend camerasysteem begint bij de software.

Centraal binnen ons bedrijf staat de videomanagement software die gebruik wordt. Deze software hebben wij beschikbaar voor zowel kleine als grote klanten en is schaalbaar naar uw wensen en omgeving. De licenties die geleverd worden door ons zijn eenmalig, hier zitten dus geen jaarlijkse kosten aan. Daarnaast wordt het software pakket blijvend ondersteund door de leverancier. Bij interesse kunnen wij diverse casestudies laten zien of een demo organiseren.

Specifieke wensen in uw video management software?

Bijna alles is mogelijk; In samenwerking met onze leverancier hebben wij de mogelijkheid gerichte oplossingen voor klanten te maken.

Om hier een voorbeeld aan te geven; voor een van onze klanten zijn wij de mogelijkheid aan het ontwikkelen om de verlichting in te schakelen wanneer er beweging gedetecteerd wordt door de camera. De camera geeft het signaal door en via een knop in de software van de meldkamer wordt het licht ingeschakeld. Tevens is het licht handmatig in te schakelen via de software.

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel ons gerust op 0598-234060 voor een afspraak, wij komen graag bij u op de koffie.

Een aantal voordelen van onze video management software:

Betaal per camera

Om camera’s toe te voegen aan de servers van NX Witness zijn er cameralicenties nodig. De basis software zelf is gratis. Deze licenties zijn levenslang geldig. Cameralicenties worden per stuk verkocht. Veel van de door ons geleverde servers komen met een aantal licenties meegeleverd.

LET OP! Licenties kunnen maximaal drie keer van server worden meeverhuisd. Met deze reden offreren wij vaak een iets “krachtigere” server dan nodig.

Gebruikersmanagement

Via de software is het eenvoudig om meerdere gebruikers aan het systeem toe te voegen. Per gebruiker kan worden ingesteld welke camera’s zij wel en niet mogen zien. Ook andere rechten zoals toegang tot terugkijken of opslaan van beelden kan per gebruiker worden bepaald.

Zo kunt u bijvoorbeeld familieleden of medewerkers toegang geven om alleen de camera bij het entree te bekijken, terwijl alle camera’s voor u beschikbaar zijn.

Uiteraard assisteren wij bij het toevoegen van gebruikers en het instellen van hun rechten

Schaalbaar

De systemen van NX Witness zijn enorm schaalbaar, het is mogelijk om systemen te realiseren met 1 camera of systemen met honderden camera’s.

Locaties koppelen

Deze software maakt het mogelijk om meerdere locaties en servers aan elkaar te koppelen. Zo heeft u al uw camera’s en locaties in één overzicht te zien. U kunt zelf weergaveschermen aanmaken waarin u kunt kiezen welke camera u van welke locatie kunt zien.

Veel klanten maken hier gebruik van om hun bedrijfslocatie en thuis locatie te koppelen. Zo hebben zij makkelijk overzicht van al hun eigendommen.

Andere beveiligingssystemen