Transportweg 11

9645 KZ, Veendam

+31 (0)598 23 40 60

Voor vragen en service

Ma - Vr: 9:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar
Open op afspraak

Leer ons kennen

Over ons

Wij zijn SSD Onderhoud ICT B.V. een jong en dynamisch team dat zicht inzet voor het leveren van dienstverlening zoals ICT en beveiligingstechniek.

Wij zitten in het vak om onze klanten echt vooruit te helpen, naast het correct adviseren en verkopen proberen wij altijd een extra stap te zetten voor u! 

SSD Onderhoud ICT vind zijn oorsprong in 2017 als SSD Onderhoud en Bouw. Dit was voornamelijk gebaseerd op het bouwen van gaming pc’s voor zowel ons zelf als bekende streamers om ons heen. Al snel breidde dit uit tot een grotere business. Zie hier rechts dan ook ons éérste echte logo!

Het_eerste_logo
Voorheen het logo van SSD Onderhoud
Company_car_Jelmer
Eigenaar Jelmer bij de bedrijfsauto

Groot aanbod

Al snel bleek de markt te klein te zijn voor het alleen maar het adviseren en verkopen van computers.

Vanuit de werkervaring van Jelmer Poel is er ook gekeken naar de beveiligingstechniek. In het begin waren dit voornamelijk camera’s maar sinds begin 2021 is SSD Onderhoud ICT zich ook gaan richten op de andere aspecten van de beveiligingstechniek. 

Naast het uitbreiden van de beveiligingstechniek richten wij ons ook volledig op het uitbreiden van onze ICT dienstverlening. Samen met onze partners komen wij tot de meeste mooie totaal oplossing die u als bedrijf of als particulier kunt wensen. 

Ons team

Het SSD onderhoud team. Ervaren technische vakspecialisten met ambitie. We werken elke dag met trots aan uiteenlopende projecten. Wie zijn die netwerk guru’s en technische talenten eigenlijk?

Jelmer Poel

Eigenaar

Jort Pekema

Medewerker

Jorrit Verduijn

Medewerker

Joke van der Worp

Administratie

Meest bezocht