Transportweg 11

9645 KZ, Veendam

+31 (0)598 23 40 60

Voor vragen en service

Ma - Vr: 9:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar
Open op afspraak

Meldkamers

Een functionele meldkamer draagt bij aan de veiligheid.

Wij hebben de mogelijkheid een meldkamer te realiseren op locatie en/of op afstand. Door de opgedane ervaring in de praktijk met het inrichten en ook het bedienen van een meldkamer weten wij wat hierbij goed werkt en vooral ook wat niet werkt. 

Door de diversiteit van ons personeel kunnen wij vaak een goede en passende oplossing voor uw specifieke wensen bieden. Wij hebben onder andere ervaring in het maken van werkplekken voor cameratoezicht, video wall met camerabeelden en operator werkplekken met meerdere schermen.

Meerde camera's van verschillende locaties tegelijkertijd in een meldkamer uitkijken?

Ook hierin kunnen wij u voorzien. Doormiddel van onze beveiligde videomanagement software is het mogelijk om op uw meldkamer meerdere camerasystemen te koppelen die realtime uitgekeken en teruggekeken kunnen worden. Door diverse servers met elkaar onderling te verbinden, wordt het 1 groot systeem, waarbij alle camera’s vanaf dezelfde werkplek in dezelfde software te bedienen zijn. 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via info@ssdonderhoud.nl of telefonisch via 0598-234060.

Andere beveiligingssystemen